Over mij

Mijn naam is Annemieke Bais-Langhenkel (1972), getrouwd met mijn jeugdliefde en moeder van een dochter en een zoon van volwassen leeftijd. Naast genieten van het moederschap heb ik 33 jaar lang lesgegeven in mijn Dansstudio. Daardoor heb ik langdurig met jonge mensen op getrokken. Ik ben voor veel leerlingen een vertrouwenspersoon geweest. Ik heb een warm hart voor mensen die het moeilijk hebben of uit balans zijn, ik haal er veel voldoening uit met ze op te lopen en ze te helpen ontwikkelen. Echt contact is zo belangrijk! Je gezien en gehoord voelen en ruimte mogen nemen voor je eigen proces is enorm waardevol.
Omdat je hele leven fulltime dansen onmogelijk is zocht ik ander betekenisvol werk. Het worden van therapeut was voor mij dan ook een logische stap. Inmiddels heb ik alweer 8 jaar mijn praktijk Solid Ground Hulpverlening. Op 1 juli 2023 gaf nam Lucienne Verdoorn het eigenaarschap over van Dans en Theaterstudio Annemieke Bais. Ontzettend blij dat het kan blijven bestaan en ik ben er nog steeds bij betrokken maar nu heb ik meer tijd heb voor mijn praktijk en de Artistieke leiding van Beyond Words Productions. (Hulpverlening en podiumkunst samen) Tevens geef ik trainingen zorgvuldige communicatie bij verschillende organisaties.

Bij het Kempler Instituut heb ik de opleiding Psychosociale Hulpverlening en Systeem/Gezins en Gestalt Therapeut gevolgd. Eerder was ik werkzaam in de A-verpleging en als doktersassistente bij huisartsen en volgde ik een Dans en Theater opleiding wat resulteerde in mijn eigen dansschool en het oprichten van Beyond Words Productions.

Neem contact op